Komárom-Esztergom vármegye legjobbjaként került HADAS ZSIGMOND 6. osztályos tanulónk a Kaán verseny országos döntőjébe. A mezőtúri megmérettetésen, - amely 3 napig tartott a hétvégén - 27 diák vett részt. Pénteken minden versenyző prezentációval kísért előadásban mutatta be előzetes szakmai megfigyeléseinek eredményét. Szombaton a tanulók egész napos terepgyakorlaton vettek részt a Hortobágyi Nemzeti Park területén. A nap folyamán három dolgozatot írtak a korábban elhangzott ismeretekből. Vasárnap délelőtt írásbeli fordulóval zárult a versenyzők tudásának felmérése.

Délután, az eredményhirdetésen Zsiga megkapta a LEGJOBB TEREPGYAKORLATOSNAK járó díjat, mert a versenyzők közül a legmagasabb pontot érte el ezen a fordulón. Összesítettben országos 9. helyezett lett.

Gratulálunk a nagyszerű eredményhez! Büszkék vagyunk rád Zsiga!

Tanára BENIS ISTVÁN, akinek köszönjük egész éves felkészítő tevékenységét! Elismerésünk azért a kiváló tehetséggondozó munkáért, amit évtizedek óta végez a természettudományos oktatás terén!

Köszönet azoknak, akik valamilyen tevékenységükkel hozzájárultak a kiselőadás elkészítéséhez: Zsiga szüleinek, Nagy Lívia tanárnőnek a megfigyelési helyszín biztosításáért, Marci bácsinak a drón felvételekért. Versenyen kívül egy posztert is kellett készíteni, köszönet Mayer Melindának a közreműködésért!