Ki ne szeretne a TV-ben szerepelni, híradót vagy újságot szerkeszteni, időjárást jelenteni, filmet forgatni, rádiós műsort készíteni, reklámot gyártani? Ez a vágya ma teljesülhetett azoknak a felsős diákjainknak, akik egy egész napot töltöttek a Bűvösvölgy Médiaértés Oktató Központban Budapesten. A foglalkozásokon az etikus internetezésről, annak előnyeiről és lehetséges veszélyeiről is szó volt. Egy dologban minden stúdiófoglalkozás megegyezett, ez pedig az élményközpontúság. A foglalkozások a tudatos médiahasználatot segítették. Felejthetetlen nap volt, szenzációs animátorokkal, páratlan élményekkel.

Köszönet Benisné Manner Melinda, Benis István, Mór Mária és Szroghné Patvaros Zuszsanna pedagógusok szervező és lebonyolító munkájáért!

 
 
 
 

Jó, hogy újra együtt lehetünk! És nagy öröm, hogy 27 elsős kisdiák is már közénk tartozik. Ők, -régi hagyomány szerint- településeink vezetőitől egy-egy finomságokkal tele "schulbeginn" tölcsért vehettek át az évnyitón. Köszönet érte a Német Nemzetiségi Önkormányzatnak!

Mindenkinek eredményes, jó hangulatú munkát kívánunk!