Szeptember 18-án, pénteken délután Czunyiné Dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár, Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott és Dunai Antal olimpiai bajnok átadták az iskola udvarához kapcsolódó műfüves sportpályát.

IMG_8447 IMG_8372

Az ünnepségen iskolásaink zenés, táncos műsorral hívták fel a figyelmet a mozgásra, sportolásra. Az ifjabbakból és a hetedikesekből álló néptánccsoportot is Molnár Gábor készítette fel.

IMG_8386 IMG_8439

Egy, kettő, három, négy, mély lélegzetet végy! – dalolták az énekkarosok és ritmusos tornára ösztökéltek mindenkit. A csoportot felkészítette és zongorán kísért S’ Tamaskovics Anikó.

IMG_8398 IMG_8409

IMG_8421 IMG_8424

Az elsős kisdiákok osztatlan sikert arattak énekükkel, mozgásukkal, látványos viseletükkel. Felkészítők: S’ Tamaskovics Anikó, Kökény Kitti és Székely Emese.

IMG_8465 IMG_8468

A műfüves pálya leginkább a labdarúgásra alkalmas. A második, harmadik és nyolcadik osztályosok éppen ezt mutatták be a közönség számára. Sok-sok gól született, aminek a pom-pom lányok is örültek. A 2010-es labdarúgó világbajnokság nagysikerű zenéje alatt Mireider Rebeka látványos táncát is élvezhettük. Felkészítőik: Malcsik Józsefné, Smid Márta és Rumán Sándor.

IMG_8473 IMG_8456

A gyerekek és a szülők nagy örömmel vették birtokba az új pályát. Dunai Antal, olimpiai bajnok nemcsak mesélt a fociról, hanem rögtönzött bemutatót is tartott.