Iskolánkban első alkalommal szerveztük meg a „Ki mit tud?”-ot annak érdekében, hogy a valamiben tehetséges gyermekek a széles nyilvánosság előtt is meg tudják mutatni magukat. A rendezvény nagyon sikeres volt, mert 120 percnyi színes műsort láthattunk különböző műfajokban, kategóriákban. Legtöbben az énekesek és a néptáncosok voltak. Ők egyénileg vagy csoportban mutatták be produkcióikat. Ezen kívül láthattunk és hallhattunk modern táncot, trombitázást, furulyázást, bűvészkedést, karika gyakorlatot, prezentációt és verset is.

IMG_9446 IMG_9458

A rendezvény sikerét az is mutatta, hogy a program idejére megtelt a Faluház. Apukák, anyukák, testvérek, nagyszülők, rokonok és ismerősök nézték érdeklődve a fellépő gyerekeket. Tetszésüket vastapssal fejezték ki.

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek az értékelés során. Végül aztán mindenki éremmel vagy érmekkel távozhatott. Ezek persze különböző módon csillogtak: arany, ezüst vagy bronz színekben.

IMG_9466 IMG_9534

IMG_9524

Köszönjük a felkészítők munkáját! Osztályfőnököknek, szaktanároknak, szülőknek egyaránt. Két pedagógus nevét külön is ki kell emelni, akik a legtöbb produkciót segítették a színpadra. Tamaskovics Anikó tanárnő ének és hangszeres számok, Molnár Gábor tanár úr táncos műsorok felkészítését végezte nagy sikerrel. Gratulálunk minden fellépőnek!