Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

2005

Az utóbbi napokban kissé ősziesre fordult az idő.

Ez is jelzi számunkra, hamarosan megkezdődik az új tanév. Bízunk benne, hogy minden családban mód nyílt a közös pihenésre és a nyár sok boldog pillanatot hozott tanulóknak, szülőknek egyaránt. Újult erővel kezdhetünk tehát az előttünk álló tanévnek.

 

Előzetes tájékoztatásul annyit, hogy iskolánkba megérkeztek a tankönyvcsomagok. Első és második osztályban ingyenesek a könyvek, továbbá azoknak, akiknek ezt a törvény lehetővé teszi (nagycsaládos, tartósan beteg gyermek, GYVK-s, SNI-s). Minden más esetben a csomag átvétele akkor lehetséges, ha a megadott határidőre befizették az árát. Ha a postán nem kaptak csekket, jelzésre az első napon adunk pótcsekket és annak befizetése után vehetők át a könyvek. A tankönyveket szeptember elsején, az első tanítási napon vehetik át a szülők és a gyermekek. Az első hét a türelmi idő, kérjük, hogy a második hétre mindenkinek bekötött könyvei legyenek!

 

Örömünkre szolgál, hogy Önkormányzatunk támogatásának köszönhetően egy szépen felújított sportpályával várhatjuk a gyermekeket. A pedagógusok is mindent megtesznek, hogy szép környezetbe érkezhessenek a diákok.

A tanévet szeptember elsején 8 órakor nyitjuk meg, melyre szeretettel várjuk a szülőket is. A volán- és iskolabuszok a tavalyi menetrend szerint közlekednek.

 

Az új tanévre mindenkinek kitartó munkát, jó eredményeket és sok szép diákélményt kívánunk!

 

Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola Tantestülete