2011 az önkéntesség éve. A bakonysárkányi iskola pedagógusai és a szülők szép példát mutattak augusztus 27-én, szombaton, amikor heti pihenőnapjukat áldozva dolgoztak az iskola szebbé tételén.

Az esős időjárás megrongálta a támfalat, a fű benőtte a sportpályát, a szünidőben pedig sok szemét és gaz halmozódott fel az udvaron.

A szorgalmas kezek helyreállították a támfalat, megtisztították a sportpályát a gaztól. Lefestették a kézilabda és a kosárlabda pálya vonalazását, újrafestették a kapukat, a kosárpalánkokat és a kerti padokat. Gereblyéztek, kapáltak valamint összegyűjtötték a szemetet és az elszáradt gazt. Az alsós iskolánál a balesetveszélyes ágakat lemetszették és az automatikus csengető rendszer szerelési munkáit is elvégezték.

Összesen 25 ember 100 óra önkéntes munkát végzett környezetünk megszépítéséért, és azért hogy gyermekeink biztonságosabb, esztétikusabb környezetben kezdhessék meg az új tanévet. Köszönet az alábbi pedagógusoknak, szülőknek, nagyszülőknek, lakótársainknak önkéntes munkájukért:

Antal Krisztofer

Benczik Sándor

Beke Ildikó

Benis István

Benisné Manner Melinda

Kiss Ramóna

Malcsik Józsefné

Manner Márton

Manner Róbert

Molnár Balázs

Molnár István

Molnár László

Mór Mária

Prosszerné Benczik Edit

Rumán Sándor

Smid Márta és férje

Szabó Magdolna

Székely Emese

Székely Márton

Szroghné Patvaros Zsuzsanna

Valki Miklós

Varga Csaba

Varga Tibor

Wágner Imre

1 2
3 4
5 6
7 8