A tanév megkezdésétől az online oktatásra való áttérésig sok program színesítette diákjaink életét. Ezek többnyire ingyenesek voltak eredményes pályázatainknak köszönhetően. Közül csak néhányat emelünk ki. Egy fergeteges Kovácsovics Fruzsina koncerttel vágtunk neki az új tanévnek. A hetedik osztályosok Felvidéken jártak a Határtalanul program keretében, a hatodik osztályosok pedig erdei iskolában voltak már szeptemberben. A Lázár Ervin programnak köszönhetően színházba vagy cirkuszba látogathattak tanulóink elsőtől nyolcadik évfolyamig. Színes, érdekes szakköröket kínáltunk: kerámia, fafaragás, néptánc, angol, német, természettudományos kísérletek. Folytattuk a digitális pályázati program megvalósítását, a LEGO eszközökkel támogatott foglalkozásokat és a robotikát. Nagy sikerű digitális szakmai napot szerveztünk. Több osztályunk részt vett a győri Digitális Élményközpont programjain. Csodás ünnepi műsorokat láthattunk tanulóink előadásában „Októberi bőröndmesék” és „Én Petőfi Sándor” címmel nemzeti ünnepeink alkalmával. Ugyancsak lenyűgözött mindenkit a 90 éves évfordulóra bemutatott műsor és a karácsonyi színjáték. Magas részvételi aránnyal szerveztünk sportprogramokat: Országfutás, Zsivotzky-emlékfutás, korcsolyázás. Névadónk 120 éves évfordulója alkalmából szervezett programsorozatunk tanulóink, tanáraink és a szülők között egyaránt népszerű volt.
Még sok szép programot terveztünk, de a járványhelyzet miatt ezek elmaradtak, ahogy a legtöbb verseny megyei döntőjét sem szervezték meg. Ennek ellenére dicséret illet minden tanulót, aki hónapokon keresztül készült és eredményeinek köszönhetően a megyei döntőbe jutott.
A megrendezett versenyek közül a Zrínyi matematika verseny megyei döntőjében kiemelkedően szerepelt: Bozori Levente, aki a megye legjobbjai közt a díjátadón is részt vehetett. Szép eredménnyel zárta még a versenyt Molnár Gábor, Szabó Péter és Ferenczi Gábor, jó eredményt ért el Károlyi Márton, Tóth Ádám és Buda Bálint is.
A járási mese- és prózamondó, valamint szövegértési versenyeken dobogós helyezéseket értek el: Balogh Vanda, Nyári Amanda, Tárkányi Viktória, Csupor Balázs, Egri Bence, Egri Noel, Hadas Zsigmond, Varga Ádám, Szadai Zsófia. A térségi kreatív versenyen Cseszneg Fanni, Hajnal Brigitta, Vajda zsombor és Varga János csapata első helyen végzett.
A járási és testvériskolai foci tornákon jól szerepeltek csapataink. A különböző szintű vívógálákon és versenyeken eredményes volt: Vásárhelyi Patrik és Egri Olivér.
Bakonysárkány legjobb németese ebben az évben Molnár Anna lett.
A járási sakk versenyen Heller Barbara, Babusák Roland, Ferenczi Gábor és Salamon Bence csapata első, Ábrahám Dávid, Sajkás Dominik, Molnár Dávid és Varga Ádám csapata harmadik helyezést ért el.
Ebben az évben is jó eredményeket értek el tanulóink a különböző szervezetek, intézmények által meghirdetett rajzversenyeken. Egri Noel és Kovács Gergő első helyezett lett egy megyei szintű rajzversenyen.
A versenyzőkön kívül természetesen dicséret illeti azokat a tanulókat, akik kitűnő vagy jeles eredménnyel zárták a tanévet. Az ő fényképeikből összeállított tablók láthatók a mellékelt képeken. Az első osztályosok közül Ősz Lilla képe hiányzik.