Ebben az évben először került megrendezésre a járási szintű népdaléneklési verseny, melyre csoportos és egyéni kategóriában lehetett jelentkezni. Iskolánkból Benczik Hanna, Egri Bence, Tóth Kata, Tóth Máté, Varga Tamara első osztályos tanulók, Molnár Rebeka harmadik osztályos diák, Heller Barbara és Rakita Boglárka negyedik osztályos, Takács Dominik és Valki Ákos 5. osztályos diákok jutottak a járási döntőbe. A császári megmérettetésen, melyet április 13-án tartottak a Közösségi Házban kiválóan szerepeltek tanulóink. Íme, a pontos eredmények:

Egyéni kategóriában Egri Bence 1. helyezett, Takács Dominik és Valki Ákos megosztott harmadik helyezett lett. Tóth Máté megnyerte a közönség díjat is.

Csoportos kategóriában Tóth Kata és Varga Tamara páros első, míg Benczik Hanna, Egri Bence és Tóth Máté csapata, valamint a Heller Barbara, Rakita Boglárka páros megosztott második helyezett lett. A tanulókat Stipsitsné Tamaskovics Anikó tanárnő készítette fel a versenyre. A kísérésben és szállításban Székely Emese tanítónő is közreműködött.

IMG_9372

Gratulálunk a sikerekhez!