Május 15-én, 16-án és 17-én két tanulónk is részt vehetett tanulmányi versenyek országos döntőjén, melyet igen nagy eredménynek tartunk.

Jámbor Bence a Teleki Pál Országos Földrajz- földtan Verseny országos döntőjén Egerben összesített 9. helyezést ért el. A megmérettetés írásbeli, szóbeli fordulóból, valamint terepgyakorlatból állt. Bence kimagasló teljesítményt nyújtott a terepgyakorlaton, a második legmagasabb pontszámot érte el. Fontos megemlíteni, hogy ő már 5. osztályos kora óta magas színvonalon teljesít a természetismeret és a földrajz versenyeken. Volt már országos verseny 1., 5., és 6. helyezettje is. Jó eredményei megtartásához és középiskolai tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!

IMG_1789 IMG_1793

Varga Tamás a Kaán Károly Országos Természet- és Környezetismereti Verseny országos döntőjén Mezőtúron vett rész, ahol derekasan helyt állt. Neki a legnagyobb kihívást a terepgyakorlat jelentette, de nagyon jól teljesített a szóbeli fordulón. Negyedik legjobb pontszámáért jutalomban is részesült. Tominak kitartást és további jó eredményeket kívánunk a későbbi versenyekhez is!

IMG_6328 IMG_6313

A tanulók mellett gratulálunk Benis István tanár úrnak is, aki második alkalommal kapta meg a Teleki Pál emlékérmet. A rangos díjat az alkalomból vehette át, hogy az utóbbi tíz évben ő juttatta a legtöbb diákot az országos döntőbe.

IMG_1802

Gratulálunk a sikerekhez!