Láthatóan izgalommal járták meg a lépcsősort a nagycsoportos óvodások, amikor iskolánkba látogatván a padlásra igyekeztek. Ott aztán mindenkinek a szája mosolyra görbült. Hangulatos környezet és sok érdekes foglalkozás várta őket. Nemcsak megtekinthették a számunkra hatalmasnak tűnő égető kemencét, hanem maguk is készíthettek egy katicát agyagból.  A famegmunkáló részen kipróbálhatták az iskolások által készített játékokat, de maguk nem fából, hanem papírból alkottak húsvéti nyuszit és csibét. A konyhán is izgalmas tevékenység várt rájuk. Süteményt készítettek.  A tészta formázása és rétegezése után mindenkinek egy szép kerek dinnyéje lett, amit egy húsvéti kosárkában vihetett el.

A süteménykészítés közben az egészséges táplálkozásra is ösztönöztük a gyerekeket. Almát, körtét, répát, karalábét, paprikát kóstolhattak.

A gyerekeket az óvó nénik és a szülők kísérték el. A szülők a foglalkozás alatt az iskola programjával, szokásaival  ismerkedhettek meg. A tájékoztatót és a beiratkozással kapcsolatos ismertetőt az iskola igazgatója tartotta.

A padlás-party foglalkozásait Beke Ildikó, Malcsik Józsefné, Molnárné Szőke Ágnes és Székely Emese pedagógusok vezették.

IMG_2125 IMG_2104

IMG_2112 IMG_2103

IMG_2110 IMG_2099

IMG_2130 IMG_2094