Iskolánk egyik legrégebbi hagyománya a farsangi jelmezes mulatság szervezése. Több évtizede annak is, hogy a 8.osztály a főszervező és a bevétel is a ballagó diákoké.

Ebben az évben február 9-én, pénteken délután vonulhattak színpadra a különböző jelmezbe bújt diákok, összesen több mint hatvanan. Mindenki örülhetett, hiszen a csoki jutalom - helyezéstől függetlenül -, kicsiknek és nagyoknak egyaránt dukált. Az első három helyezettet a közönség választotta ki, ők értékesebb ajándékot is kaptak.

 

 

 

 

A szervező 8. osztály nagy sikerű műsort adott. A zene fejlődését mutatták be az ősember táncától - a palotáson és baletten át - egészen a modern táncokig. A legnagyobb mosolyt a „csodás alkatú balerina lányok” fakasztották a közönség arcán.

 

 

Nem maradhatott el a tombola sorsolás sem. A fődíjat, egy táblagépet iskolánk 3. osztályos tanulója nyerte meg. Volt büfé és sok-sok tánc, villogó fényekkel, „füsttel”.

Köszönjük a szülők tombola és sütemény felajánlásait. Ugyancsak köszönjük az előző héten szervezett SZM bálon végzett munkát és felajánlásokat a szülőknek.